Meer informatie?
Bel ons: +31 (0)6 -14 11 34 32

Wat is het geheim?

Het gaat om het oplossen van problemen


De training gaat niet alleen over zelfvertrouwen. Het gaat over het oplossen van problemen. Zoals veel ouders van pubers met problematisch gedrag, kan het zijn dat je gezinstherapie met je puber hebt gevolgd. Je hebt je vast afgevraagd waarom het nog steeds zo moeilijk is om het gedrag van je puber in goede banen te leiden, vooral nadat je er zo veel tijd en misschien euro's aan hebt gespendeerd.

 

Het grote verschil met traditionele therapieën

De verklaring hiervan is eenvoudig….

 

Traditionele therapieën leggen de nadruk op de puber om over zijn of haar gevoelens te praten en daarmee het zelfvertrouwen om gedrag te veranderen te vergroten. Dat is een uitstekende manier als je tegen problemen aanloopt en jouw puber is bereid om volop mee te werken.
Dat laatste blijkt vaak niet haalbaar.

 

Ouders hebben handvatten nodig die ze thuis kunnen gebruiken, voordat hun puber de deur uitloopt en de dagelijkse uitdagingen in de echte wereld tegemoet treedt.

 
Pubers missen soms de vaardigheden om hun problemen op te lossen

In heel veel gevallen hebben pubers met gedragsproblemen de vaardigheden niet om de problemen die ze dagelijks ervaren op te lossen. Dat is precies wat we via Ask Laura en onze e-learning 'Grip op moeilijk pubergedrag' wél bieden.

 

 

Checklist >>

Account aanvragen >>