Meer informatie?
Bel ons: +31 (0)6 -14 11 34 32

Hoe gaan we te werk

Waarom reageert je kind zo provocerend?

 

Als ouder of verzorger van een puber met moeilijk gedrag worstel je met de situatie. Waarom reageert mijn kind zo provocerend, waar komt dat onuitstaanbare gedrag vandaan en hoe moet je hiermee omgaan?

 

Vind de antwoorden op jouw vragen 

Op dit platform geven we je heel veel antwoorden op vragen. We bieden professionele en praktische hulp. Het is tevens een ruimte om je vraag te stellen in een afgeschermde omgeving. 

 

Informatie en online training en begeleiding

We bieden informatie en een uitgebreide online training 'Grip op moeilijk pubergedrag'. Voor de training heb je een account nodig. Dat gaat tegen betaling. Als veel mensen gebruik maken van ons platform, kunnen we de kosten beperkt houden.

 

Individuele begeleiding

Is jouw situatie heel bijzonder of stel je prijs op individuele begeleiding, dan kan dat ook. Deze persoonlijke begeleiding gebeurt door Danielle Wagemaker van Anmelin. Danielle is ook de initiafnemer van Ask Laura. Ze helpt als professional al vele jaren ouders en verzorgers en pubers met moeilijk gedrag. In heel veel gevallen gaat het om dermate moeilijk of afwijkend gedrag dat de sfeer in huis daar ernstig onder lijdt en dat er iets moet gebeuren. 

 

 

Account aanvragen >>