Meer informatie?
Bel ons: +31 (0)6 -14 11 34 32

Het ideaalbeeld over jouw puber

Veel ouders idealiseren het beelD over hun puber

 

Als ouders worden geconfronteerd met een moeilijke puber in het gezin, dan is het vaak zo dat ze doorgaan met de opvoeding alsof hun (dwarse) kind de ideale puber is. Maar dat is zeker niet het geval.

 

Zoeken naar de werkelijke oorzaak van pubergedrag
Wat is de werkelijke oorzaak van onuitstaanbaar, gewelddadig, opstandig, intimiderend, respectloos en misleidend gedrag? Om daar achter te komen, is het verstandig een kijkje te nemen in het brein van een puber met gedragsproblemen.

 

Het wat en - vooral - het hoe

Het gaat over het 'wat' en 'hoe'. Wat laat je puber aan gedrag zien. Hoe krijg je weer de controle over de relatie met je puber. Hoe gaat hij of zij weer naar je luisteren en hoe kun je een blijvende verandering realiseren waardoor de sfeer in huis verbetert en er een beter contact ontstaat.

 

Dwarse puberzoon Ask Laura

 

De zoektocht van ouders naar professionele en praktische hulp
Veel ouders zijn wanhopig op zoek naar professionele en vooral praktische hulp. Om het gedrag van hun puber duurzaam te veranderen in positieve zin en om de sfeer in huis duurzaam te verbeteren.

 

In heel veel situaties geven de reguliere vormen van hulpverlening toch niet die antwoorden waarnaar je als ouder op zoek bent. De professionals die achter Ask Laura staan, geven je die praktische antwoorden wel: hoe je met bepaald gedrag van je puber om moet gaan, wat je wel of juist niet moet zeggen om van die eeuwige discussies af te komen.

 

Veel informatie

We bieden je veel informatie. Wil je de training volgen? Dan heb je daarvoor een account nodig. Dat is niet gratis, maar omdat we mikken op veel deelnemers, doen we er van alles aan om de kosten laag te houden.

 

Wij van Ask Laura zijn ervan overtuigd dat we je een heel eind verder kunnen helpen het gedrag van jouw moeilijke puber duurzaam te veranderen. In positieve zin natuurlijk.